Asiakaskokemuksia

"Erittäin helposti lähestyttävä terapeutti, joka saa ilmapiirin miellyttäväksi, vaikka aiheena olisi kuinka vaikea asia. Vaikka aika on lyhyt, joka kerta tuntuu että asioissa mennään eteenpäin juuri oikeaa tahtia."

"Autoit minua hurjasti eteenpäin ja avullasi pääsin pahimman ylitse. Tartuit hienosti jokaiseen hetkeen ja pysähdyit siihen tärkeimpään, mikä johdatti minua eteenpäin. Osasit joustaa ja lukea hienosti minua ja ajatuksiani. Tapaamisemme olivat voimauttavia ja auttoivat ylläpitämään toivoa. Sait minut näkemään myös asioita hieman toisesta vinkkelistä. Tämä oli voimauttavaa, kun oma näkökulmani oli kovin kapeutunut."

"Oikein hyvä tapaaminen. Terapeutti osasi hienosti asiansa ja oli oikein ystävällinen minua kohtaan. Suosittelen lämpimästi Sannaa terapeuttina! "

"Vaikka tapaamiset veivät toisaalta teemoihin, jotka synnyttivät raskaita ja vaikeitakin pohdintoja itseni kanssa, vei tapaamiset selvästi ajatuksiani ja pohdintojani eteenpäin. Oli hyödyllistä pysähtyä pohtimaan asioita tässä kohtaa, kun vielä jaksamista on jäljellä sen sijaan, että asioita olisi pohtinut vasta "toivottomassa" tilanteessa. Tapaamiset olivat antoisia ja hyödyllisiä ja tukivat jaksamista."

Luo kotisivut ilmaiseksi!