Hei, olen Sanna!

Pyrin kohtaamaan toisen ihmisen aina kunnioittavasti ja aidosti. Koen tärkeäksi, että terapiavastaanotollani asiakkaalle tulee kokemus turvallisuudesta ja kuulluksi tulemisesta. Työskentelen avoimin mielin ja yhteistyössä asiakkaan kanssa. Olen saanut positiivista palautetta tavastani jäsennellä asioita yhdessä asiakkaan kanssa sekä selkeästä ja lempeästä työskentelyotteestani. Terapeuttina olen aktiivinen, joten ajatuksesi ja tavoitteesi eivät tarvitse olla valmiita vastaanotolle saapuessasi.

Koulutukseltani olen sosionomi (YAMK). Olen työskennellyt sosiaalialalla yli 15 vuotta ja suurimman osan ajasta toiminut esihenkilötehtävissä. Olen Siria sertifioitu ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja opiskelen psykoterapeutiksi kognitiivisen käyttäytymisterapian suuntauksessa Tampereen yliopistossa. Valmistun vuonna 2025.

Minulla on kokemusta coachaavalla otteella työhyvinvoinnin parissa työskentelystä ja toimin myös asiantuntijana työssäjaksamisen edistämiseksi Sirian koulutus- ja kehittämiskeskuksessa.


Koulutus:

- Kognitiivinen käyttäytymisterapia, traumapainotus, valmistuminen kevät 2025  (Tampereen yliopisto)

- Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja psykoterapeuttiset valmiudet 46 op, 2021 (Siria & Tampereen kesäyliopisto)

- Sosionomi ylempi amk, Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen 90 op, 2015 (Tampereen ammattikorkeakoulu)

- Sosionomi amk, sosiaalipedagogiikka 210 op, 2006 (Pirkanmaan ammattikorkeakoulu)                                            


Luo kotisivut ilmaiseksi!